Mikä on vesikattotyö?

Vesikattotyö viittaa rakennuksen katon korjaus- tai asennustöihin. Vesikattotyöt voivat sisältää esimerkiksi kattotiilien tai peltikaton asennusta, kattovuodon korjausta, kattoturvatuotteiden asennusta, kattotikkaiden asennusta, kattokaivojen asennusta, katon tiivistystyötä tai eristystyötä.

Kattotyöt ovat tärkeä osa rakennuksen ylläpitoa ja kattovuodot tai muut katto-ongelmat voivat johtaa kosteusvaurioihin, homeen kasvuun, energiahukkaan ja turvallisuusriskeihin. Siksi on tärkeää tehdä katon huolto- ja korjaustyöt säännöllisesti ja huolellisesti.

Kattotyö vaatii usein erikoistyökaluja, turvavarusteita ja ammattitaitoa, joten on suositeltavaa käyttää ammattitaitoista kattoremonttifirmaa tai kattoremontin tekijää. Kokenut kattoasentaja voi tarjota neuvoja katon huoltotöistä ja varmistaa, että katto on turvallinen ja kestävä käyttäjille pitkään aikaan.

Vesikattotyöt

Tarjoamme kaikenlaisia kattotöitä. Korjaamme tiili- ja peltikatot ammattitaidolla ja asiantuntemuksella. Työskennellessämme viemme projektin läpi huolellisesti ja perusteellisesti vaihe vaiheelta, aina rakenteiden uusimista myöten. Kun työskentelemme, käytämme aina vain sopivia materiaaleja ja työmenetelmiä. Lopputuloksena syntyy ehjä, huoliteltu ja vedenpitävä katto.

Ota yhteyttä!

Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

Mikäli sinulla on kysyttävää vesikattotöistämme, vastaamme mielellämme!

OTA YHTEYTTÄ