Mikä on vesieristystyö?

Vesieristystyöt ovat tärkeä osa rakennusprojekteja, joissa suojaudutaan kosteudelta ja vedeltä. Vesieristys on tärkeää erityisesti kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneissa, pesutiloissa, keittiöissä, saunoissa ja uima-altaissa.

Vesieristystyössä käytetään erilaisia materiaaleja ja menetelmiä, joiden tarkoituksena on estää veden pääsy rakenteisiin ja tiloihin. Tämä voi estää kosteusvaurioita, homeen kasvua ja muiden ongelmien syntymistä. Vesieristysmateriaalit voivat olla esimerkiksi erilaisia kalvoja, pinnoitteita, tiivisteitä tai erikoislaasteja, jotka levitetään pintaan.

Vesieristystyö on usein tärkeä osa koko rakennusprosessia, sillä se vaikuttaa merkittävästi tilojen käytettävyyteen ja turvallisuuteen. On tärkeää, että vesieristystyöt suoritetaan huolellisesti ja ammattitaitoisesti, jotta rakennus kestää kosteutta ja vettä pitkään ja pysyy terveenä ja turvallisena käyttäjille.

Laatoitustyöt ja vesieristystyöt

Teemme laatoitustyöt ja vesieristystyöt sekä tarvittavat pohjatyöt ja eristykset laadukkaasti ja nopealla aikataululla.


Teemme myös erilaiset purkutyöt. Purkutöihin kuuluu laattojen purkaminen ja pois kuljettaminen kaatopaikalle. Meidän kautta saa myös tarvittaessa timpurin, putkimiehen ja sähkömiehen.


Meiltä löytyy asianmukainen VTT-sertifikaatti toteuttaa kaikki märkätilojen vesieristystyöt, joita taloyhtiöt ja yritykset tarvitsevat.

Ota yhteyttä!

Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää vesieristystöistämme, vastaamme mielellämme!

OTA YHTEYTTÄ