Mikä on betonilattiavalu?

Betonilattiavalu on betonin asennusmenetelmä, jossa betoniseos kaadetaan ja tasoitetaan tasaiseksi lattiapinnaksi. Betonilattiavalu on yleinen menetelmä erilaisissa rakennusprojekteissa, kuten talojen, teollisuushallien, kauppakeskusten ja muiden rakennusten lattioissa. Betonilattiavalu voidaan toteuttaa sisä- tai ulkotiloissa.

Betonilattiavalun suorittaminen aloitetaan yleensä alustan valmistelulla. Alusta tulee olla tasainen ja puhdas, jotta betonin valaminen onnistuu ongelmitta. Tämän jälkeen betonimassa sekoitetaan ja kaadetaan alustalle. Betonimassa tasoitetaan ja tiivistetään käyttäen erilaisia työkaluja, kuten betonitasaajia, jotta saadaan tasainen ja kestävä betonilattia. Betonilattia voidaan viimeistellä esimerkiksi hiomalla, jotta siitä saadaan mahdollisimman sileä ja kaunis.

Betonilattiavalu on kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu, joka kestää hyvin erilaisia kuormituksia ja käyttöä. Betonilattiavalu on myös helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin kosteutta. Betonilattiavalu onkin erinomainen valinta moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi autotallin, varaston tai teollisuushallin lattian rakentamiseen.

RM-Huoltotiimiltä sujuu betonilattiavalun tekeminen kädenkäänteessä!

Ota yhteyttä!

Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

Mikäli sinulla on kysyttävää betonilattiavaluista vastaamme mielellämme!

OTA YHTEYTTÄ