Remontointitarpeita – iso ja tai pieniä, RM-Huoltotiimi auttaa!

Me ymmärrämme, kuinka tärkeä koti on jokaiselle meistä. Se on paikka, jossa vietetään aikaa perheen kanssa, rentoudutaan, luodaan muistoja – ja ihan vaan ollaan!

Siksi me RM-Huoltotiimillä olemme omistautuneet tekemään kodistasi unelmiesi todellisuuden – pieninä projekteina tai suurina muutoksina.

Varaa ilmainen kartoitus!

Varaa ilmainen kartoitus

Ymmärrämme, että haluat tietää enemmän, ennen kuin teet lopullisen päätöksen. Tämän vuoksi tulemme mielellämme tekemään ilmaisen kartoituksen, jossa voit samalla kysellä kaikkea mahdollista, joka sinua askarruttaa ja me voimme kertoa enemmän meistä ja kokemuksestamme.

Tämä kartoitus ei sido sinua mihinkään, joten voit turvallisin mielen varata sen!

  Miksi valita RM-Huoltotiimi?

  Olemme vuodesta 1988 toiminut korkean luottoluokituksen (AA+) rakennusalan täyden palvelun yritys.

  Toiminnan jatkuvuuden takeena on toiminut verkostoituminen alan muiden yrittäjien kanssa, joka takaa ammattitaitoiset rakentajat, yhteistyökumppanit avainpaikoissa, kuten materiaalitoimittajat, alihankkijat sekä arkkitehdit.

  Sinulle asiakkaana tämä tarkoittaa turvallista rakentamista, takuuta työn laadusta sekä kilpailukykyistä hintatasoa.

  Me autamme mielellämme myös pienemmissä remonttihommissa, jotta sinun ei tarvitse menettää hermojasi kodin remppa jutuissa.

  Kysy ihmeessä lisää, niin katsotaan miten voimme olla avuksi!

  Varaa ilmainen kartoitus!

  Muista kotitalousvähennys!

  Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

  Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä!

  OTA YHTEYTTÄ