Mitä on saneeraus?

Rakennuksen saneeraus tarkoittaa rakennuksen korjaamista, uudistamista ja parantamista, jotta se vastaisi nykyaikaisia standardeja ja olisi turvallinen ja terveellinen asua tai työskennellä siellä. Saneeraus voi sisältää useita eri toimenpiteitä, kuten rakenteiden, julkisivujen, kattojen ja lattioiden korjaamista, putkistojen ja sähköjärjestelmien uusimista, lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmien parantamista, energiatehokkuuden parantamista, esteettömyyden lisäämistä ja sisätilojen uudistamista.

Rakennuksen saneeraus voi olla tarpeellinen esimerkiksi silloin, kun rakennus on vanha ja kulunut, se kärsii kosteusvaurioista, homeesta tai muista terveydelle haitallisista olosuhteista, sen energiatehokkuus on heikko tai sitä halutaan muuttaa vastaamaan nykyaikaisia käyttötarkoituksia.

RM-Huoltotiimin tarjoamat saneerauspalvelut

RM-Huoltotiimi tarjoaa laajan valikoiman palveluita, joiden avulla voimme auttaa sinua saavuttamaan juuri sellaisen lopputuloksen kuin toivot.

Korjaus- ja erikoissaneeraustyöt ovat yksi tärkeimmistä palveluistamme, sillä tiedämme, että vanhat rakennukset voivat vaatia erityistä huomiota. Olemme erikoistuneet haastaviin saneeraustöihin, joten voit luottaa siihen, että meillä on tarvittavat taidot ja kokemus onnistuneeseen lopputulokseen.

Sisätilojen muutostyöt ovat myös yksi erikosaloistamme. Olipa kyseessä uusi avokeittiö tai uusi asettelu olohuoneessa, voimme auttaa sinua saamaan tilan, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi.

Pintaremontit ja viimeistelytyöt löytyvät myös palvelutarjonnastamme. RM-Huoltotiimi on päässyt tekemään paljon erilaisia pintaremontointeja, joten voit luottaa siihen, että kaikki asennukset ja muutokset tehdään oikein ja jälki on ensiluokkaista.

Julkisivuremontit ja ikkunaremontit ovat myös palveluitamme, joilla autamme sinua uudistamaan kotisi tai liiketilasi. Tavoitteemme on varmistaa, että julkisivusi ovat kauniit ja toimivat, jotta voit nauttia tilasta täysin siemauksin.

Ota yhteyttä!

Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

Mikäli sinulla on kysyttävää saneerauspalveluistamme vastaamme mielellämme!

OTA YHTEYTTÄ